Για να συμμετέχετε σε οποιοδήποτε από τα μαθήματά μας, δεν έχετε παρά να κάνετε μία αντίστοιχη Κράτηση. Για την πληρωμή του μαθήματος μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τραπεζική κατάθεση ή σε πληρωμή μέσω Paypal. Εάν κάνετε κράτηση για κάποιο μεμονωμένο μάθημα, παρακαλούμε λέβετε υπόψη σας ότι υπάρχει μία λογική συνέχεια στη ροή των μαθημάτων μας, και ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη τα θέματα που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μαθήματα.

Εάν έχετε παρακολουθήσει κάποια μαθήματα αλλά δεν έχετε το χρόνο να ακολουθήσετε τη ροή των υπόλοιπων μαθημάτων, ανατρέξτε στο ημερολόγιο προκειμένου να βρείτε την επόμενη ημερομηνία διαξαγωγής. Είναι προτιμότερο να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι το επόμενο μάθημα, αντί να το παρακάψετε και να συνεχίσετε τη ροή των λοιπών μαθημάτων με κίνδυνο να χάσετε τη λογική συνέχεια της ύλης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε συμμετοχή στα εντατικά μαθήματα που πραγματοποιούνται σε απρογραμμάτιστη βάση και περιλαμβάνουν ολόκληρη την ομάδα μαθημάτων σε πολύωρες συνεδρίες 2-3 ημερών. Στην περίπτωση αυτή, απλώς επιλέψτε την εγγραφή στις λίστες ενδιαφερομένων για την ομάδα μαθημάτων της επιλογής σας. Οι πληρωμές γίνονται με εφάπαξ καταβολή όλου του ποσού ενώ το μάθημα πραγματοποιείται μόλις συμπληρωθεί το όριο των συμμετεχόντων και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε με email για τις ημερομηνίες διαξαγωγής.