Γιά όσους ήδη γνωρίζετε τί είναι το Joomla, είναι εύκολα κατανοητό ότι Joomlessons σημαίνει απλά "Μαθήματα Joomla". Σε αντίθεση με το πολύ διαδεδομένο σύστημα Worpress, το Joomla χρησιμοποιείται περισσότερο για επαγγελματικές ιστοσελίδες και portals με πιό εξειδικευμένες απαιτήσεις, αφού διαθέτει ενσωματωμένες τις περισσότερες λειτουργίες και έτσι δεν είναι απαραίτητη η χρήση plugins.

To Joomla CMS είναι αυτή τη στγμή το πιο ολοκληρωμένο σύστημα κατασκευής και διαχείρισης ιστοσελίδων (Content Management System). Διατίθεται δωρεάν, και απολαμβάνει την υποστήριξη μιας μεγάλης και δραστήριας κοινότητας παγκοσμίως. Είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.

 

Γίνετε επαγγελματίες!

 

Μαθαίνοντας το Joomla θα είστε σε θέση να δημιουργήστε και να διαχειριστείτε μόνοι σας εξαιρετικές ιστοσελίδες τόσο από αισθητικής άποψης όσο και από άποψης λειτουργικότητας. Είναι απολύτως σαφές ότι θα μπορείτε να αξιοποιήστε τη γνώση σας αυτή άμεσα και για επαγγελματικό σκοπό.

 

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί ουσιαστικά μία εκπαιδευτική πλατφόρμα αφιερωμένη στο βραβευμένο αυτό διαχειριστικό σύστημα. Εφαρμόζοντας καινοτόμες και αποδοτικές μεθόδους, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένα μαθήματα κατασκευής και διαχείρισης ιστοσελίδων βασισμένων σε Joomla CMS.

 

Πηγή του Joomla!

Επεκτάσεις Joomla! 

 Ιστοσελίδες Joomla!

 Joomla-source  Joomla-extensions  Joomla-showcase

 

Η αρχική σελίδα του Joomla, πηγή των πληροφοριών και κέντρο λήψης του λειτουργικού. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα.

 

Ο μεγάλος αριθμός των διαθέσιμων επεκτάσεων για το Joomla είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που το καθιστούν τόσο δημοφιλές και κατάλληλο γιά όλες τις λειτουργίες.

 

Ενδεικτικός κατάλογος ιστοσελίδων κατασκευασμένων με το διαχειριστικό Joomla. Σύντομα θα μπορείτε κι εσείς να καταχωρήσετε τη δική σας σελίδα στην κοινότητα!